HEB JIJ NOG FOTOS UIT JE KINDERTIJD?

Dit is er een van mij. Ik ben hier 5 jaar, maar ik kan me nog goed herinneren dat deze foto gemaakt werd. Ik weet ook nog dat mijn zus echt een hekel had aan foto’s laten maken, ik vond het als kind wel grappig.

Mooie of minder mooie momenten. Heel veel kun je nog prima bewust tevoorschijn halen uit je herinnering, al moet je soms een beetje moeite doen, niet?

Tijdens dieptesessies met de Brein Regie Methode help ik je blokkades op te ruimen waardoor jij nu stress, angst of spanning ervaart. Zo’n blokkade is ergens ontstaan in je verleden. Dat kan vorige week dinsdag gebeurd zijn, maar eigenlijk kom je heel vaak uit in je (vroege) jeugd.

 

De uitdaging? Het feit dat zo’n blokkade in het onderbewuste deel van je brein zit. Je kunt er zonder hulp dus niet zomaar zelf even bij komen en vaak weet je ook helemaal niet meer (bewust) dat je op dat moment die nare ervaring hebt meegemaakt.

Heel waarschijnlijk dat zo’n zelfde ervaring nu, voor jou als volwassene, misschien niet meer zoveel voorstelt. Maar als kind kun je het zomaar als traumatisch hebben ervaren. En zo heeft je brein het in dat geval ook opgeslagen.

Ben je mooi klaar mee nu als volwassene… :D

 

Als jij kijkt naar foto’s uit jouw kindertijd die je nog hebt… wat zou je dan nu als volwassene tegen de kleine jij willen vertellen?