WAAR HEB JE LAST VAN?

Daar is ie weer, die storende overtuiging of dat patroon dat je al zo lang in de weg zit. Hoe kan dat nu? Je hebt toch alles goed voor elkaar? Maar toch steekt ie elke keer weer de kop op. Heb je last van stress, onverklaarbare fysieke klachten, een negatieve overtuiging, patroon of gedrag waar je vanaf wilt? Of misschien ben je al een stap verder richting de diagnose burn-out. Hou je je nog maar nét staande in de hectiek van werk en je gezin en voel je dat er echt iets moet gaan veranderen? Wij kunnen je helpen.

 

DRAAGLAST VS. DRAAGKRACHT

Door veel verschillende oorzaken (zowel privé als zakelijk) kan de draaglast waarmee je te maken hebt oplopen tot meer dan je op dat moment aan kunt. Veel methodes en therapieën helpen je succesvol die draaglast te laten afnemen. Er ligt minder op je bord en je kunt er weer tegenaan, zo lijkt het...

Probleem is echter (zeker in onze huidige prestatie- en resultaat gedreven maatschappij) dat er na verloop van tijd vanzelf weer nieuwe (en regelmatig ook weer dezelfde!) uitdagingen op jouw bord terecht komen, waardoor jouw draaglast weer zal toenemen en je dezelfde problemen kunt ervaren.

Door ons niet alleen te focussen op afname van de draaglast, maar vooral op toename van je draagkracht (het groter maken van je bord), helpen we je om veel sterker en rustiger dan voorheen met dezelfde of zelfs een grotere draaglast om te kunnen gaan.

 

DIEPTESESSIES

Veel negatieve overtuigingen en gedragspatronen  (maar ook sommige fysieke problemen!) worden veroorzaakt door een blokkade in je brein, die je kunt opruimen. Belangrijk daarbij is, dat we de oorzaak van de blokkade willen wegnemen en niet doen aan symptoombestrijding. De dieptesessies die je bij Flow N Grow ondergaat zijn gebaseerd op de Brein Regie Methode. Nog meer analyseren en praten over je problemen? Nee hoor, in de dieptesessies gaan we heel praktisch aan de slag met het opruimen van een blokkade of negatieve overtuiging die jou nu in de weg zit. Bij Flow N Grow kun je als particulier terecht, de organisatie De Breinregisseur (waar wij ook voor werken) is specifiek gericht op werkgevers.

 

LOCATIE

Samen kijken we wat de meest geschikte plek is om de dieptesessies uit te voeren. Altijd op een rustige plek waar jij je volledig kunt focussen. Dit kan bij jou thuis zijn of bv. in een coaching ruimte.

 

INVESTERING IN JEZELF

Hoeveel sessies er nodig zijn om een blokkade op te ruimen verschilt. We bepalen samen hoeveel sessies nodig of gewenst zijn. Voor we starten met de 1e sessie nemen we ook een korte intake af. Een sessie duurt maximaal 2 uur. Voorafgaand aan de sessies vragen we om je thuis voor te bereiden met een dagelijkse oefening.

 

VRAGEN?

Meer weten? Bel of stuur ons een berichtje en we geven je graag vrijblijvend meer informatie, of we maken een afspraak voor een intake.