Wat zeggen anderen over ons?

Uiteraard zijn wij zelf super enthousiast over de Brein Regie Methode! Maar echt interessant is het natuurlijk om te lezen wat mensen die wij mochten helpen hierover zeggen. Hieronder vind je enkele reviews, je vindt ze ook op Google.

 

"De eerste sessie, ik ging er onbevangen in. Wat een intense reis door herinneringen met vervelende emoties. Ga naar de pijn, is de boodschap. En dat doe je, begeleid door de coach. Je moet door die negatieve emoties voor resultaat en dat is echt even niet fijn.  Na de sessie was ik een aantal dagen vooral erg moe. Maar daarna - een voor mij onverwachts resultaat - waren mijn bekkenpijn klachten weg. De lichamelijke klachten die mijn lijf opbouwde door stress gewoon weg! Ik heb nu 3 sessies gehad. Met een minimale inspanning van de voorbereidende oefeningen en een sessie, raak ik steeds mijn stress gerelateerde lichamelijke klachten kwijt. Ik merk dat de sessies steeds sneller gaan door het herhalen van de voorbereidende oefeningen, maar blijven erg emotioneel intensief." 


"Myrna, wat ben ik je dankbaar. Ik was zelf al een beetje begonnen in mijn reis naar het loslaten. Alleen wat dan? Dat laatste zachte zetje heb je me gegeven. Het was een pittige en emotionele sessie, maar eigenlijk ook erg mooi door de inzichten die ik heb gekregen. Wat een mooie methode hebben jullie. Je stelt mensen gerust, weet de juiste vragen te stellen en bent er voor ze. Je bent een pracht mens!"


"Een hele waardevolle sessie mogen hebben bij Myrna. Zij heeft mij echt geholpen om de laatste triggers van mijn angsten op te ruimen. Ik had al meerdere therapieën gehad, met wat succes, maar nog niet het resultaat wat ik wilde behalen. Bij Myrna ben ik echt naar de kern gegaan op een hele fijne, bijzondere manier! Myrna heeft een hele fijne stem en pakt het allemaal zo helder aan. Ik ben haar nog steeds enorm dankbaar voor de resultaten die ik heb mogen boeken bij haar!"


"Ik heb nu een paar sessies gehad bij Myrna , en wauw jeetje wat een geweldige ervaring. Myrna zorgt er meteen voor dat je je heel veilig en geborgen voelt tijdens de sessie. De sessies zelf zijn mind blowing, en je ervaart meteen de rust omdat je de triggers hebt weg gehaald. Ik kan het iedereen aanraadden."

"Het juiste adres als je op zoek bent naar antwoorden waarom je op een bepaalde manier getriggerd wordt en wat die triggers dus zijn. De sessie bracht me ver terug in het verleden en het was behoorlijk pittig, maar met de fijne stem van Myrna en de rust die zij brengt hou je het vertrouwen om door te gaan. EMDR was ik al bekend mee en dit is dus echt een goede aanvulling om dieper tot de kern te komen."


"Het klinkt spannender dan dat het in werkelijkheid is. Het zijn je eigen woorden die Myrna op een prettige manier herhaald.
Je denkt er gebeurd niks, ik blijf hangen en dan ineens komt er een omkeer in de dingen die je zegt.
Daarna voel je je verlicht en kan je het onderliggende probleem onder ogen zien.
Myrna voelt snel vertrouwd en kan met de weinig woorden die je zegt, je dieper brengen dan je denkt of wilt, zonder dat het vervelend voelt."


"Ik heb verschillende therapie sessies van zowel Myrna als Jurgen gevolgd. Bij beide voel ik mij erg op mijn gemak. Ik heb echt een gevoel dat er naar mij geluisterd wordt waardoor ik mij serieus genomen voel. Door de sessies die ik gevolgd heb merk ik echt verschil met bijvoorbeeld het anders reageren op mijn zoontje. Er is heel veel meer rust en minder irritatie, wat het voor mij veel prettiger maakt en wat de sfeer alleen maar ten goede doet. Ik raad de therapie sessies bij Flow and Grow zeker aan en wanneer ik weer tegen dingen aanloop zal ik zeker weer contact opnemen."


"Ik had mijn sessie met Myrna. Ze heeft een fijne stem en ik voelde me direct op mijn gemak. Door de gebruikte methode was ik in staat om de oorzaak van mijn klachten te onderzoeken en een plekje te geven, dit geeft mij zoveel rust!"