Je zou kunnen zeggen dat wij tot 2018 niet anders functioneerden dan veel Nederlandse gezinnen met werkende ouders. Myrna in een groot ziekenhuis, Jurgen in de financiële wereld. We leefden er materieel gezien méér dan goed van, maar echt gelukkig en tevreden waren we niet (wel met elkaar gelukkig).

 

Alle westerse clichés stonden op onze bingokaart. Dagelijkse sleur, werk- en gezinsstress, sociale verplichtingen, geen controle over je eigen agenda hebben, te weinig slaap en altijd moe, werk dat energie kost en niet geeft, leven van vakantie naar vakantie… herkenbaar? Het moest anders, maar hoe dan? We besloten een rigoureuze stap te zetten om inzichten te krijgen en na te kunnen denken over hoe dan wel.

In 2018 begonnen wij met onze toen 3-jarige zoon aan een avontuur waar we al heel lang van droomden. Alle hectiek, stress en verplichtingen van het werkende Nederlandse leven achterlaten en zes maanden zonder planning rondreizen in Zuidoost-Azië. Het was fantastisch en we hebben volop genoten van de tijd die we als gezin samen mochten doorbrengen en de prachtige plekken die we zagen.

 

Maar zelfs 9000 kilometer ver van ons leven in Nederland merkten we dat we in het paradijs soms nog steeds last hadden van dezelfde stressmomenten als die we thuis ervaarden. Natuurlijk begrepen we dat je jezelf altijd meeneemt, maar in deze perfecte omstandigheden konden we dat vaak toch niet goed verklaren.

Bij terugkomst in Nederland maakten wij kennis met de Brein Regie Methode. Deze methodiek verklaarde voor ons heel helder waarom we onze stressmomenten zelfs tijdens onze prachtige reis ervaarden en waarom we vaak maar blijven doen wat we doen, terwijl we eigenlijk iets anders willen. Het bracht ons naast dit inzicht zelfs de oplossing!

 

We ondergingen zelf meerdere dieptesessies volgens de Brein Regie Methode en werden zó enthousiast over het snelle en enorme resultaat in ons eigen leven dat we besloten de opleiding tot Breinregisseur te volgen.

 

 

Inmiddels zijn we beiden gecertificeerd Breinregisseur en hebben we al veel mensen mogen helpen bij een positieve verandering in hun leven. Energie, rust, helderheid en de regie over ons leven? Dat hebben we zelf allemaal gevonden en dat mogen we nu toegankelijk maken voor iedereen die ook klaar is voor een enorme positieve verandering!